Sicco Otter

Sicco Otter

Organisatie

Mijn eerste ervaring met de windsurfplank gaat terug in de tijd dat ik op mijn tenen moest gaan staan om bij de giek te komen.
De eerste surfplank die wij hadden was een Ten Cate Beacher, een heuse deur.  Al vrij snel sloeg deze rage in ons gezin aan en met name bij mij. Deze passie deelde ik al erg vroeg met Allard.

Mijn eerste surfplank die ik zelf gekocht hebt was een Mistral Hookipa, 15 jaar oud was ik. Een Gaastra Powerfoil 5.5, een giek van Windsurfing Hawaii en een aluminium mast maakte het setje compleet. Daarna zijn er erg veel planken, zeilen, gieken en andere toebehoren door mij aangeschaft.

Ik heb erg veel uren op het water doorgebracht met o.a. Edwin, Peter en Allard. Naast het Rutbeek heb ik ook diverse andere surfspots waaronder Guincho, Viano do Castelo, Rosas en Tarifa overleefd. Surfen behoort tot de dag van vandaag nog steeds tot één van mijn favoriete hobby’s. Ik doe dat nog steeds alleen tot voor kort helemaal niet meer op een oude deur.

Ik vind het erg leuk om de Oude Deuren Cup te organiseren samen met mijn maten die ik al heel lang ken. Geweldige verhalen en anekdotes komen weer boven water.

 

Beste trapeze ooit

H-880 on the move