Clinic SUP by Mistral

Clinic SUP by Mistral
21-03-2019 Oude Deuren Cup

Mistral SUP

De naam SUP staat voor Stand-Up Paddling. Heb je deze sport al wel eens gezien, lijkt het je leuk, maar heb je het nog nooit geprobeerd? Dan is dit je kans!

Paddle & Surf uit Almelo organiseert ‘s middags in samenwerking met Mistral tijdens de Oude Deuren Cup op 1 september 2019 meerdere clinics SUPPEN. Tijdens deze clinics krijg je instructie van de ervaren SUP boarders van Paddle & Surf. Deze clinics zijn op deze dag helemaal gratis! Mistral regelt het materiaal, Paddle & Surf de instructeurs en jij regelt goede zin. Hoe mooi en gemakkelijk is dat?

Voor de goede orde; je hoeft géén deelnemer van de wedstrijd van de Oude Deuren Cup te zijn om te kunnen deelnemen aan deze clinics. Wil je alleen langskomen voor deze clinic? Geen enkel probleem, dat kan gewoon! Schrijf je alleen wel even op voorhand in.

Omdat Paddle & Surf en Mistral graag rekening houden met jouw komst, en je daardoor altijd en gegarandeerd mee kunt doen, is het zaak dat je je van tevoren opgeeft voor deze gratis workshop SUPPEN. (Het meedoen aan deze clinic geschiedt op eigen risico en een zwemdiploma is verplicht.)

Je kunt je opgeven door naar de webshop te gaan en daar het artikel Clinic Mistral SUP te kiezen.

De workshops zijn om:
12.00
13.30
15.00
16.30

Het aantal deelnemers per clinic is beperkt dus wees er snel bij, want vol is vol.

 

Mistral BIG SUP

Speciaal voor de kinderen en iedereen die van sportieve lol houdt neemt Mistral SUP hun eigen BIG SUP mee. Neem je kinderen mee naar de Oude Deuren Cup? Neem dan zwembroek mee, want als ze dit zien dan willen zij ook.

 

De BIG SUP van Mistral

Ook voor kinderen geweldig!

Ook voor volwassenen te leuk!

Neem je zwembroek mee en probeer het!