Evenement

De datum 1 september 2019 mag in de agenda! Op die zondag organiseren namelijk we de Oude Deuren Cup Rutbeek Surfivors.

De Oude Deuren Cup – Het evenement

In de jaren 80 en 90 werd op de Nederlandse wateren werd het windsurfen massaal beoefend. Ook op Het Rutbeek te Enschede ontstond een heuse “windsurfscene”. In het jaar 1979, dat is nu 40 jaar geleden(!),  is op Het Rutbeek een surfvereniging, de Rutbeek Surfivors, opgericht. Op het hoogtepunt kende de club ruim 1.200(!) leden. Het was de grootse surfclub van Nederland!

Tegenwoordig bestaat de club officieel nog steeds, maar is in ruste….en daar gaan we dus wat aan doen!

We zijn allemaal een paar jaartjes ouder geworden en enkelen onder ons doen nog steeds regelmatig aan windsurfen. De meesten echter zullen alleen nog terugdenken aan de mooie tijden van toen en de geweldige herinneringen die er zijn. Hoe mooi zou het zijn om weer eens terug in de tijd te gaan en weer een dag actief te gaan windsurfen? Vanuit die gedachte hebben we de Oude Deuren Cup Rutbeek Surfivors in het leven geroepen.

De Oude Deuren Cup Rutbeek Surfivors is een wedstrijddag op Het Rutbeek waarbij het competitie-element uiteraard aan de orde is, maar waarbij zeker ook gezelligheid en fun centraal staan. Sommigen hebben het al over een reünie! Hoe je het moet beschrijven laten we maar even in het midden.

Het wordt een stranddag voor de hele familie. Er is genoeg te doen en te beleven en zeker méér dan alleen windsurfen! Eten, drinken, kijken en vertier, maar ook voor de kinderen is de tubingbaan geopend, zijn er gratis zeillessen in een Optimist en kunnen de kinderen o.a. pijl en boog schieten, paintballen en slacklinen. Ook zijn er gratis clinics door Paddle & Surf met Mistral SUP Boards. Na afloop is er uiteraard de prijsuitreiking, een gezellige nazit, met muziek en Deejay en (voor iedereen die erbij wil zijn) een passende barbecue.

Feit is dat we samen met jou een mooie dag willen en daar hebben we naast al onze sponsoren ook JOU bij nodig! Dus aarzel niet en reserveer en bestel je deelname voor de Oude Deuren Cup Rutbeek Surfivors op zondag 1 september 2019.

Sponsoren