Hellup, ik heb geen oude deur

De kans is aanwezig dat je jouw oude deur niet meer hebt. Toch wil je meedoen aan de Oude Deuren Cup.

Hellup, ik heb geen oude deur

Je wilt wel meedoen aan de Oude Deuren Cup, maar je hebt geen oude deur meer? De eerste oplossing is natuurlijk navraag doen bij familie, vrienden en oude bekenden. De tweede oplossing is marktplaats.nl en ebay-kleinanzeigen.de. Daar worden regelmatig boards aangeboden. Het grote nadeel daarvan is dat verkopers vaak niet in de buurt wonen.

Daarom hebben wij de pagina “Hellup, ik heb geen oude deur” opgestart. We hebben onze eigen marktplaats en het grote voordeel is dat wij alleen complete sets aanbieden en wij zijn reeds heel Nederland (en daarbuiten) doorgereden om het op te halen.

Heb je nog een complete oude deur, dan wel onderdelen daarvan, in de garage of schuur liggen die eigenlijk in de weg liggen? Wij zijn er blij mee en halen die graag bij u op! Neem dan even contact met ons op. Per email of per telefoon.

Zelf te koop aanbieden

Wil je zelf een compleet board (met zeil, mast, giek, mastvoet EN zwaard) te koop aanbieden op onze website? Ook dat kan natuurlijk!

Stuur een email met een beschrijving, de vraagprijs en duidelijke (liefst mooie) foto’s van het betreffende board en het zeil naar deurentekoop@oudedeurencup.nl.

Sponsoren