ODC 2024

Schrijf je nu in en mis dit geweldige evenement niet

Vrienden van de ODC.

Na een succesvol evenement in 2019, met 125 deelnemers en ca 1300 bezoekers en een door COVID kleiner opgezette 2021 editie  waren we sterk terug in 2022 en in 2023. Maar voor de 2024 editie voor de Oude Deuren Cup op 1 September 2024 op het Rutbeek bij Enschede gaan we voluit. Het is tenslotte de 5de Editie ! En gaan we weer voor een maximaal aantal deelnemers, maar we gaan vooral voor de fun, en de sterke verhalen van vroeger.

Het wordt net zoals voorgaande edities een dag vol gezelligheid, lol en plezier, misschien een lang niet gezien surfmaatje van vroeger. Een familiedag voor het hele gezin, waarbij JONG en OUD zich kan vermaken met activiteiten, eten, drinken, leuke muziek en “side-events”.

Maar je kans om de winnaars van 2023 te verslaan . De winnaar van de Oude Deuren Cup 2024 mag de officieel

WERELD KAMPIOEN OLD SCHOOL WINDSURFEN

Het word dit jaar weer een internationale editie met deelnemers uit verschillende landen, waaronder Italie, Duitsdland, Belgie!

Dit kampioenschap vind plaats onder auspiciën van de Windsurf Foundation

Er zal op het scherpst van de snede gevaren worden. Maar je grootste concurrent op het water zal aan de kant je beste vriend zijn. Dit is Old School Surfen. Dit zijn de Rutbeek Surfivors.

Erbij zijn is het belangrijkst!