Partners en Sponsoren

Partners en Sponsoren
28-02-2019 Oude Deuren Cup

Partners en Sponsoren

De Oude Deuren Cup is een evenement dat ook afhankelijk is van de bijdragen van partners en sponsoren. Zonder hun enthousiasme, inbreng en bijdragen kan het evenement niet bestaan. We zijn dan ook verheugd om te kunnen vertellen dat de Oude Deuren Cup inmiddels wordt gesteund door een aantal zeer aansprekende namen. We zijn deze organisaties dan ook zeer dankbaar!

De organisatie van de Oude Deuren Cup wil enerzijds een geweldige en strak georganiseerde dag organiseren en anderzijds willen zij onze partners en sponsoren een podium bieden waar zij zich kunnen profileren en presenteren. Dat doen wij niet door het verkopen van standaard pakketjes, nee bij de Oude Deuren Cup kan veel, heel veel! Wij gaan in overleg en willen weten wat doelstellingen zijn, wat de gewenste positionering is en hoe wij daarbij kunnen helpen. Bij ons is eigenlijk alles mogelijk en bespreekbaar.

Daarnaast kennen wij de Wall of Blame. Dat zijn de Vrienden van de Oude Deuren Cup. Draag je ons evenement een warm hart toe en wil je een donatie doen? Uiteraard kan dat, sterker nog, heel graag! Onze Vrienden van de Oude Deuren Cup staan uiteraard ook vermeld op onze website.

Welke namen van partners en sponsoren kunnen we inmiddels melden? Kijk daarvoor op onze webpagina Sponsoren.

Ben jij geïnteresseerd om je als partner en/of donateur aan ons evenement te verbinden? Neem dan contact met ons op.