Back RTV Oost Back to the 80’s festival

Back RTV Oost Back to the 80’s festival
08-08-2019 Allard van der Veen

Back to the 80's festival

Voor RTV Oost is de Oude Deuren Cup tevens de afsluiting van de themaweek “Back to the 80’s”.

Van 26 augustus t/m 1 september gaat Radio Oost weer ‘Back to the 80’s’. De leukste platen uit de 80’s komen voorbij en jij maakt kans op fantastische prijzen. Naast veel muziek blikken we terug op de belangrijkste nieuws- en sportgebeurtenissen uit die tijd. Verder wordt elke dag de ‘hitflitsquiz’ gespeeld en we sluiten de week af met een Back to the 80’s festival op het Rutbeek in Enschede: De Oude Deuren Cup!

Test je kennis over de 80’s en win!
Elke dag speelt RTV Oost we op Radio Oost diverse keren de Hitflitsquiz; een quiz over de jaren 80′. Weet jij het juiste antwoord dan win je een Top 40 Hitdossier 80’s bestaande uit 5 CD’s. Uit alle winnaars loten zij elke dag een winnaar van de dagprijs: zeer coole prijzen van o.a. Mistral en Skicentrum Moser! Alle informatie over de prijzen vind je op de prijzenpagina.

RTV Oost draait de hele dag alleen muziek uit de jaren 80, aangevuld met leuke feitjes en wetenswaardigheden over de artiesten. Zij spelen de welbekende Hitflitsquiz in Klaarwakker, Goeiemorgen en Goeiemiddag Overijssel, De Lunch, en in Afslag oost. Ook in het weekend is de quiz te spelen in Ziezo Zaterdag, Toppers van Toen, Ziezo Zondag en in de Oosttribune. RTV Oost opent elk uur in aangepaste jaren ’80 stijl én ze halen leuke anekdotes en quotes op uit de provincie die je tussen de muziek door terug hoort.

App RTV Oost je favoriete plaat!
Geef je favoriete 80’s plaat aan RTV Oost door via WhatsApp en zij draaien ‘m voor je op Radio Oost. Wil je er iets bij vertellen? App hen dan een ingesproken bericht. Het WhatsApp-nummer is 06 – 82 82 92 84.

Festival Radio/Oude Deuren Cup
Op zondag 1 september maakt RTV Oost Festival Radio tijdens het Oude Deuren Cup Festival op Het Rutbeek in Enschede. Luister naar Festival Radio met Bert van Losser en een verslaggever tussen 13.00 en 18.00 uur. (Ook is de zondagmiddag gevuld met sport via radio en televisie.)