Trainingsdag Oude Deuren Cup met RTV Oost

Trainingsdag Oude Deuren Cup met RTV Oost
17-06-2019 Allard van der Veen

Voorbereiding op 1 september 2019

Zaterdag 15 juni 2019 was er weer een trainingsdag Oude Deuren Cup 2019. Dit keer was ook RTV Oost aanwezig, hoe leuk!

Deze zaterdag begon toch enigszins zorgwekkend wat betreft de weersvoorspellingen alleen viel dat gelukkig reuze mee. Deze zaterdag startte bewolkt en nat, maar al snel, nog voordat deze trainingsdag begon, kwam de zon erdoor en begon het zelfs iets meer te waaien. Dat was ook het moment dat andere deelnemers zich naar Het Rutbeek verplaatsten om deel te nemen aan deze oefensessie. Oude Deuren en bijbehorende tuigages zijn nu eenmaal minder stabiel en en strak. Dat vergt oefening en ook onze stramme spieren moeten wennen aan dat getrek en geduw op het water.

Deze trainingsdag was ook RTV Oost aanwezig. Zij wilden graag een reportage maken van dit unieke initiatief in Twente. De betreffende reportage was later in de middag vanaf 17.00 reeds te zien op de regionale televisie. In Overijssel Vandaag was er plaats voor de bewegende beelden van deze geweldige dag. (Ook op de website van RTV Oost is de Oude Deuren Cup te vinden. Wanneer je dat ook wilt lezen?)

Het aantal deelnemers groeit iedere keer weer tijdens deze gezellige trainingsdagen. De Mistral Competitions, de Kleppers, de Windsufers Original, de Windgliders en zelfs de Windsurfers LT (powered by Lucien van Delst), ze waren er allemaal!

Heb je het programma bij RTV Oost gemist? No worries….

Reportage RTV Oost