Tubing bij de Oude Deuren Cup

Tubing bij de Oude Deuren Cup
01-07-2019 Allard van der Veen

De tubingbaan is open

Bij Tubing glij je in een opblaasband met hoge snelheid van de skibaan. Het is een nieuwe sensatie, leuk voor jong en oud. De kinderen zullen er geen genoeg van krijgen. Lachen, gieren en brullen. Bij Skicentrum Moser kun je normaliter kiezen voor Fun Tubing (van de skibaan) of Extreme Tubing (door tubingparcours).

Op zondag 1 september doen we Fun Tubing en gaan we met tubes van de skibaan naar beneden.

Op zondag 1 september aanstaande is de tubingbaan van Skicentrum Moser namelijk geopend. De kinderen (vanaf 6 jaar) van deelnemers aan de Oude Deuren Cup kunnen tegen betaling van twee consumptiemuntjes (€ 2,00 per stuk) een uur (60 minuten) tuben.

Let op: we raden je met klem aan om lichaam bedekkende kleding aan te laten trekken en dichte schoenen te dragen!

Wat moet ik doen om mijn kinderen te laten tuben?
Wanneer je deelnemer bent van de Oude Deuren Cup en je kind(eren) wil(len) tuben dan dienen ze eerst binnen aan de bar een polsbandje te kopen. Dit polsbandje kost twee consumptiemuntjes. (Op het posbandje wordt een tijd genoteerd en is vanaf dat moment 60 minuten geldig.) Deze activiteit hoef je niet te reserveren en derhalve staat dit side event niet in de webshop.

Tubing op de banen van Skicentrum Moser is geheel voor eigen risico. Skicentrum Moser en ook de Oude Deuren Cup zijn niet aansprakelijk voor persoonlijke en/of materiële schade.