Win coole prijzen van Verkeerscollege Brünen

Win coole prijzen van Verkeerscollege Brünen
08-08-2019 Allard van der Veen

Verkeerscollege Brünen is erbij!

Brünen kent een lange en vooral mooie geschiedenis. Het is de eerste rijschool van Enschede en omgeving en werd ruim 60 jaar geleden opgericht. Verkeerscollege Brünen is de grootste en voordeligste rijschool van Twente!

Verkeerscollege Brünen is trotse sponsor van de Oude Deuren Cup. Daarbij zal Brünen ook op de Oude Deuren Cup te vinden zijn met o.a. een promotieteam. Verder stelt Brünen een aantal gave prijzen ter beschikking. Zo krijgt de winnaar van het seniorenklassement een Üpfrisles voor auto, motor of vrachtwagen en wordt er onder de deelnemers Oude Deuren Cup een zogenaamde “Try the bike” ter beschikking gesteld.

Win de Üpfrisles voor auto, motor of vrachtwagen

Ooit je auto-, motor- of vrachtwagenrijbewijs gehaald en al een tijdje niet gereden of heb je de droom om te willen rijden in een auto, vrachtwagen of op de motor? Dan heb je nu de kans om als winnaar een Üpfrisles voor de Auto, Motor of vrachtwagen te nemen bij Verkeerscollege Brünen. Onder begeleiding van een ervaren rijcoach ga je kennismaken met het gewenste voertuig als een üpfris of eerste kennismaking! Geheel vrijblijvend. De üpfrisles is een groeiende trend waar steeds meer rijbewijsbezitters gebruik van maken. De üpfrisles is een veelzijdig product, voor een brede doelgroep.

Rijbewijsbezitters met een faalangst, of een reeds behaalde rijbewijs waar men lang niet mee heeft gereden of het willen opfrissen van de theorie kennis is voor elke rijbewijsbezitter mogelijk. De üpfrisles wordt geheel op maat gegeven!

Win een Try the Bike

Zou je graag willen weten hoe het is om motor te rijden? Dan is de kennismakingsrijles (“Try the Bike”) van Brünen een geweldige optie! Tijdens de vrijblijvende proefles ervaar je hoe het is om op dit bijzondere voertuig te rijden. Gas geven en gaan! De proefles duurt maar liefst 90 minuten kost normaliter € 49,50 en vindt plaats op een afgesloten parkeerplaats. Zo heb jij alle tijd, rust en ruimte om op je gemak te oefenen op de motor. Je leert er de basis van het motorrijden: de motor zelf én de exameneisen.

 

Win de Üpriscursus van Verkeerscollege Brünen!

Doe met met de ODC en win de Try the Bike van Brünen!