Win een weekend cabriolet rijden

Win een weekend cabriolet rijden
21-07-2019 Oude Deuren Cup

Broekhuis Oost BMW MINI

Broekhuis Oost Enschede is officieel dealer van BMW, MINI en BMW Motorrad.  Broekhuis Oost in Enschede is dé aangewezen specialist voor jou.

Zij zijn niet alleen trotse sponsor van de Oude Deuren Cup, ook hebben zij gemeend om voor bezoekers van de Oude Deuren Cup en de winnaar van de damesklasse exclusieve prijzen beschikbaar te stellen. De prijs is een weekend lang rijden in een BMW Z4 Cabriolet!

Wat moet ik als bezoeker doen om in aanmerking te komen voor deze gave prijs?
Jouw BMW en MINI dealer is op zondag 1 september aanstaande natuurlijk ook aanwezig bij de Oude Deuren Cup. Breng een bezoek aan de stand van Broekhuis Oost en maak een foto van jou met de BMW Z4 Cabriolet. Post deze foto op Facebook en tag Broekhuis Oost @broekhuisoost. Na afloop van de Oude Deuren Cup zal de notaris (van Damsté Advocaten Notarissen) de gelukkige winnaar bepalen. De winnaar is degene met de foto met meeste likes op de betreffende foto. (De winnaar zal uiteraard z.s.m. persoonlijk worden uitgenodigd door Broekhuis Oost.)

Hoe win ik als deelnemer van de windsurfwedstrijd deze prijs?
Ook de winnares (1e plaats) van de damesklasse bij de windsurfwedstrijd Oude Deuren Cup krijgt ook een weekend lang rijden in deze BMW Z4 Cabriolet! Hoe gaaf!

 

BMW Z4 Cabriolet, uiteraard van BMW MINI Broekhuis uit Enschede!

Een weekend rijden in de BMW Z4 Cabriolet! Doe mee!